sobota, 6. julij 2013

Zapis bloga študente SIPZ (generacija 2012) - (SLO)

No verjetno se prva oglašam :) Danes sem bila z našo skupino fuuullll zadovoljna... Punce so res enkratne. Razdelile smo si naloge tako, da so Polona in Alma ki so ful kreativne izdelovale prototip stola iz kartona, blaga, lepilnega traga ... v glavnem vsega kar jim je prišlo pod roke in ful sem ponosna nanje, ker jim je to uspelo ( in to ful dobro! ). Tudi Daša in Petra so super sodelovale saj so izdelale letak ( kako naj bi izgledal, kaj naj bi vseboval) u glavnem perfettamente. Jaz in Živa sva pa izdelovali TV oglas :) Živo sem malce snemala in moram priznati, da jo ima kamera res rada, saj odlično izgleda na posnetkih - svojo nalogo je opravila izvrstno. Tudi mi2 sva izdelale kako naj bi oglas izgledal in katere elemente naj bi vseboval ( potek samega oglasa). Ker smo vse ful rade aktivne smo se odločile da bomo oglas posnele izven vaj in se dobile v ponedeljek ob 16h v inkubatorju ( ne pozabit!!) :) Moram priznat, da nimam niti ene pripombe na današnje vaje, ki so bile še bolj super kot prejšnje .Aja napisale smo tudi 5 vprašanj v stilu " Kako" in jih tudi razložile :) ( če jih ima kašna fotkane naj prilepi slike gor): Ovrgle smo nepomembne ldeje in obdelovale ter nadgrajevale le najboljše - vsaka pri svojem delu ( prototip, letak, oglas).

Mislim, da nas dejansko čaka še sama izvedba :

1.) posneti oglas
2.) natisniti letak
3.) Napisati končno poročilo ( ki bo zajemalo tudi zadnje vaje :) ).

V glavnem moja skupina je najboljša! Definitivno lahko to rečem in od tega ne odstopam, Saj naredimo kar se dogovorimo, vse dajemo od sebe maximalno ( kdaj več kdaj manj ;) ), smo pri tem uspešne saj se držimo zastavljenega plana in kar je najpomembneje še niti 1x nismo prišle v tako konfliktno situacijo, da se iz nje nebi mogle izvleči.

Moram priznati, da nas tudi mentor izredno vzpodbuja in nam tudi on poda kakšno idejo, nas usmeri če preveč zaidemo s poti. Konkretno nam je razložil kakšen naj bi stol izgledal, nam poslal slike in še mnogo drugih informacij.

 
Kle pa še ene par utrinkov od pondeljka :)
Avtorica: Špela, Ilirska Bistrica

Ni komentarjev:

Objavite komentar